Aan het front in Oekraïne zijn veel veldkeukens nog houtgestookt. Chef Zhenya uit Kyiv zet zich in voor nieuwe veldkeukens.

Chef Zhenya kookt voor zijn mannen als ze thuis komen van hun werk. Zo noemen ze dat tegenwoordig als hun landgenoten aan het front vechten voor de bevrijding van hun land. 90% van de veldkeukens zijn verouderd

ZHENYA op TWITTER

Zhenya is een horecaondernemer uit Kyiv en is eigenaar van 7 Ramen shops. Vanuit zijn shops werkt hij met zijn team aan maaltijden voor het front, met name omdat de meerderheid van de veldkeukens zo slecht zijn dat ze er niet hygiënisch kunnen werken en geen goede maaltijden kunnen bereiden.

Chef Zhenya en zijn team in Kyiv

Wat kunt u doen?

Voor deze hulpvraag zoeken wij contact met leveranciers van horecabenodigdheden. Graag zouden wij één of meerdere veldkeukens samenstellen en naar Oekraïne verzenden. Neem contact met ons op voor meer informatie over de benodigde apparaten en toebehoren.